...

Over Ons


De Chi Academy is van oorsprong een sportschool gericht op martial arts & lifestyle sporten, waarbij respect, gezondheid, harmonie, energie en plezier centraal staan.

We hebben de Chi Kids Academy in het leven geroepen naar het idee van onze zoon Jin-Jay Lam. Met de Academy hebben we een separate platform om onze kinderen een beter aanbod en overzicht te bieden in diversiteit aan vechtsporten. En hen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden en ook een doorstroom te bieden.

sporten kinderen, kickboksen kind, bjj kind, kung fu kind

Ons sportaanbod bestaat uit een variatie van vechtsporten & krijgskunsten, geschikt voor alle leeftijden, maar ook disciplines gericht op balans & interne rust. Daarnaast geven we ook ouder-kind lessen en specifieke 1-op-1 coaching / personal training aan kinderen.

Chi (志) staat centraal binnen onze filosofie en kan vertaald worden als “discipline”. Het Chinese karakter is opgebouwd uit de 2 karakters Si (士) wat “krijger” betekent en Sam (心), dat staat voor “”vriendelijkheid” (het betekent letterlijk “hart”), “de vriendelijke krijger”.

Bij de Chi KIDS Academy draait het voornamelijk en op de eerste plaats om onze kinderen. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en te instrueren tijdens de trainingen, en hen een prettige & veilige omgeving te bieden voor het beoefenen van de diverse sporten en vechtkunsten.

Onze trainers zijn allen vakkundig intern opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven, zowel aan kinderen als aan volwassenen.

We werken uiterst professioneel, maar we zijn ook heel nuchter, easy-going. We delen een geloof: vriendelijkheid.

Chewing Lam

Oprichter & Trainer

Chewing is breed opgeleid en verzorgt de lessen voor BJJ Kids, Kung Fu Kids & Kickboksen Kids

Pascal Loupias

Trainer Kung Fu Kids

Pascal is een zeer kundige en ervaren kids trainer. Hij verzorgt de Kung Fu Kids lessen.

Jermaine Silooy

Trainer Kickboksen Kids

Jermaine is afgestudeerd aan de opleiding Wellness & Sport. Hij verzorgt de Kickboks Kids lessen.

Nathalie Lam

Yoga, Fitness Trainer

Breed opgeleid in diverse sporten, oa. Yoga, Pilates & Fitness. Tevens ook jarenlange vechtsport-ervaring.

HARMONIE & BALANS

Iedereen wil (meestal) wel iets, heeft zijn/haar eigen doelstellingen. De Chi Academy is een sportschool, opgericht en ge-managed door gedreven en gepassioneerde mensen, wij staan jou bij om jouw doelstellingen te bereiken. Als wij jou hierin kunnen helpen, dan help jij daarmee ons door, en is voor ons de cirkel rond, wij streven naar harmonie & balans!

TROTS OP ONS TEAM

TRAINERS

Bij de Chi Academy draait het voornamelijk en op de eerste plaats om haar leden. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en te instrueren tijdens de trainingen, en hen een prettige & veilige omgeving te bieden voor het beoefenen van de diverse sporten en vechtkunsten.

Chewing Lam

Oprichter & Trainer

Chewing is breed opgeleid en verzorgt de lessen voor BJJ Kids, Kung Fu Kids & Kickboksen Kids

Pascal Loupias

Trainer Kung Fu Kids

Pascal is een zeer kundige en ervaren kids trainer. Hij verzorgt de Kung Fu Kids lessen.

Jermaine Silooy

Trainer Kickboksen Kids

Jermaine is afgestudeerd aan de opleiding Wellness & Sport. Hij verzorgt de Kickboks Kids lessen.

Nathalie Lam

Yoga, Fitness Trainer

Breed opgeleid in diverse sporten, oa. Yoga, Pilates & Fitness. Tevens ook jarenlange vechtsport-ervaring.

VIND JOUW WEG, VIND JOUW SPORT

RESPECT, ZELFVERTROUWEN & DISCIPLINE

DOORZETTINGSVERMOGEN

KUNG FU KIDS

KIDS FUNBOXING: VOOR DE KLEUTERS

SPELEN, LICHAAMSBEWUSTZIJN EN ONTDEKKEN

DON’T WORRY, BE HAPPY!

CHI KIDS ACADEMY

KOM LANGS VOOR EEN PROEFLES

MAAK DIRECT KENNIS MET ONZE SPORTEN

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

TESTIMONIALS

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Jeroen
Jeroen
04/04/2023
25 maart; een inspirerende workshop WHM, in een prettige ruimte en sfeer. Chewing gaf deze met bevlogenheid, enthousiasme en rust.
Marion Wiethoff
Marion Wiethoff
28/03/2023
Erg genoten van mooie workshop met de Wim Hof methode. Chewing heeft ons heel goed voorbereid op het nemen van het koude bad met een presentatie, oefeningen voor het versterken van de balans en opwarmen en ademhalingsoefeningen; alles in een prettige sfeer. Dank je wel!
Timo Aerts
Timo Aerts
27/03/2023
Leuke WHM-fundamentals workshop gehad! Ook wat andere technieken beoefend!
Matty Hartogs
Matty Hartogs
26/03/2023
Leuke en leerzame dag betreffende de WHM ijsbad methode. Sluit perfect aan bij mijn interesse in yoga. De stof werd met veel plezier, vanuit Thai Chi optiek en aanstekelijk enthousiasme gebracht. Al bij al een leerzame en leuke clinic. Kom zeker nog een keer terug om kennis te maken met Thai Chi.
Annika
Annika
12/03/2023
I really like the welcoming and warm atmosphere at the Chi Academy. I am new and felt very comfortable from the beginning on. Everything got explained and Chewing took all the time to help me with all my questions. What I like most is that you can choose between so many different options and that they are focused on the balance between body, mind and soul. All the trainers I experienced so far are very knowledgeable, helpful and give proper input for your level. I am very happy to be a part of the academy and can't wait to keep learning.
N R
N R
15/01/2023
We zijn bij Chi Acedemy gekomen via Wim Hof. En de wijze waarop het Team van Chia Academy les geeft dan wel support is erg prettig. mijn ervaringen die ik opgedaan heb tot hede bij Thaisboxen, Boxen, Kickboxen, yoga en bootcamp zijn erg positief te noemen. De rust die je krijgt bij het begeleid yoga in de morgen of in avond heb ik als erg prettig ervaren en zeker het moment daarna lekker kopje thee krijg je er gratis bij. De mensen proberen je te vorderen om het beste uit jezelf te halen. Vooral bij bootcamp. Mijn vrouw is regelmatig naar de kickboks trainingen geweest en vond de lessen erg goed opgebouwd. Het Trainings niveau is in het algemeen van beginnend tot gevorderd wat prettig is in leerproces vind ik. Er hangt een leuke en fijne sfeer! Je voelt je snel thuis bij de Chi Academy. Chi is een aanwinst als het gaat om Wim hof methode te leren kennen hier in de regio’s.
Joris Tulp
Joris Tulp
05/12/2022
Super fijne plek om te sporten. Menselijk, motiverend, Mindful en niet die haantjes cultuur die je bij sommige vechtscholen hebt. Zou het aan iedereen aanraden. Hier wordt les gegeven vanuit het hart.
Miguel Murgia
Miguel Murgia
01/12/2022
Ik heb gebruik gemaakt van hun webshop. Ze hebben erg goede producten en de service is heel snel. Ook de communicatie is heel behulpzaam. Ik ga vaker bestellen!

We gebruiken cookies om u de beste service te bieden en om onze website effectief te laten werken. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.  Meer info

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.