De Chi Academy is van oorsprong een sportschool gericht op martial arts & lifestyle sporten, waarbij respect, gezondheid, harmonie, energie en plezier centraal staan.

We hebben de Chi Kids Academy in het leven geroepen naar het idee van onze zoon Jin-Jay Lam. Met de Academy hebben we een separate platform om onze kinderen een beter en uitgebreid aanbod en overzicht te bieden in diversiteit aan sporten. En hen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden en ook een doorstroom te bieden.

Ons sportaanbod bestaat uit een variatie van vechtsporten & krijgskunsten, geschikt voor alle leeftijden, maar ook disciplines gericht op balans & interne rust. Daarnaast geven we ook ouder-kind lessen en specifieke 1-op-1 coaching / personal training aan kinderen.

Chi (志) staat centraal binnen onze filosofie en kan vertaald worden als “discipline”. Het Chinese karakter is opgebouwd uit de 2 karakters Si (士) wat “krijger” betekent en Sam (心), dat staat voor “”vriendelijkheid” (het betekent letterlijk “hart”), “de vriendelijke krijger”.

Bij de Chi KIDS Academy draait het voornamelijk en op de eerste plaats om onze kinderen. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en te instrueren tijdens de trainingen, en hen een prettige & veilige omgeving te bieden voor het beoefenen van de diverse sporten en vechtkunsten.

Onze trainers zijn allen vakkundig intern opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven, zowel aan kinderen als aan volwassenen.

We werken uiterst professioneel, maar we zijn ook heel nuchter, easy-going. We delen een geloof: vriendelijkheid.

HARMONIE & BALANS

Iedereen wil (meestal) wel iets, heeft zijn/haar eigen doelstellingen. De Chi Academy is een sportschool, opgericht en ge-managed door gedreven en gepassioneerde mensen, wij staan jou bij om jouw doelstellingen te bereiken. Als wij jou hierin kunnen helpen, dan help jij daarmee ons door, en is voor ons de cirkel rond, wij streven naar harmonie & balans!

TROTS OP ONS TEAM

TRAINERS

Bij de Chi Academy draait het voornamelijk en op de eerste plaats om haar leden. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en te instrueren tijdens de trainingen, en hen een prettige & veilige omgeving te bieden voor het beoefenen van de diverse sporten en vechtkunsten.

Chewing Lam

Chewing Lam

Oprichter

Nathalie Lam

Nathalie Lam

Chi Kids Academy Trainer

VIND JOUW WEG, VIND JOUW SPORT

RESPECT, ZELFVERTROUWEN & DISCIPLINE

DOORZETTINGSVERMOGEN

KUNG FU KIDS

KIDS FUNBOXING: VOOR DE KLEUTERS

SPELEN, LICHAAMSBEWUSTZIJN EN ONTDEKKEN

DON’T WORRY, BE HAPPY!

CHI KIDS ACADEMY

KOM LANGS VOOR EEN PROEFLES

MAAK DIRECT KENNIS MET ONZE SPORTEN

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

TESTIMONIALS

  • De ideale plaats voor het beoefenen van een vecht- of verdedigingssport in een omgeving van rust, respect en vriendschap!

    Daan van Genuchten

  • Eén van de meest inspirerende plekken van Den Bosch en omgeving. Of je nu zoekt naar lichamelijke fitheid of mentale rust, er is altijd een sport of training die je helpt je doelen te behalen. Wat mij betreft een meer dan verdiende 5 sterren voor het hele team van Chi Academy!

    Arian van Hemert

  • Chi Academy speelt perfect in op de behoefte om fysiek contact tussen ouder en kind te bevorderen. Met uitdagende en plezierige oefeningen, welke laagdrempelig worden aangeboden, leert het kind (én de ouder) om het lijf van zichzelf en de ander te kennen. Hierdoor werken ze aan het bewustworden van het contact en het beheersen van de eigen kracht. Bovendien versterkt het de band tussen mij en mijn kind, waardoor echt verbintenis plaatsvindt.

    Faizal Pasaribu