Chewing is hoofdtrainer. Hij is de oprichter van de Chi Kids Academy en heeft als doelstelling om kinderen kennis te laten maken met de filosofie & kracht van Chi en hen te begeleiden in een leuke en vooral gezonde & sportieve levensstijl. Hij is gediplomeerd kung fu leraar en gecertificeerd in Muay Thai Boran. Hij geeft les binnen een breed scala van sporten bij de Chi Academy. Daarnaast verzorgt hij ook personal trainingen en workshops bedrijven.

Chewing is van mening dat je nooit uitgeleerd bent, en is nog steeds bezig met verdieping, bestuderen en leren van nieuwe technieken binnen diverse vechtsporten (van Tai Chi, Muay Thai en BJJ). Zo is hij jaarlijks ook in Thailand te vinden om zijn technieken bij te schaven en geïnteresseerde leden hebben zo ook de gelegenheid mee te gaan.

Verder vindt hij respect, vriendelijkheid en dankbaarheid belangrijke eigenschappen. Hij gelooft in de universele principes van Ying & Yang, waarbij het oa. draait om balans, harmonie, rust en ontspanning.

Als je geinteresseerd bent geworden na het lezen onze website, neem dan een proefles en ons team zal je persoonlijk hartelijk begroeten op de Chi Kids Academy.